Μυστική πάλη χωρίς ενημέρωση του κοινού !!!

Ππλάτοςολύ παράξενο: Μία άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν χοίρων αναφέρθηκαν  Υπάρχει ένας νόμος στις ΗΠΑ ότι η συνταγματική συνθήκη προβλέπει όταν τα δύο τρίτα των κρατών επιθυμούν αυτό. Και αυτό ακριβώς έγινε τώρα. Τι πρέπει να αποφασιστεί εκεί; Και γιατί κανείς δεν το αναφέρει; Ο πολιτειακός νομοθέτης του Μίτσιγκαν έχει εκλεγεί ως το 34ο κράτος σε συνάντηση στις αρχές Απριλίου και ενέκρινε ψήφισμα στο οποίο ο Μίτσιγκαν καλεί για συνταγματική συνέλευση των Ηνωμένων Πολιτειών. Το άρθρο 5 του αμερικανικού Συντάγματος ορίζει ότι αν τα δύο τρίτα των κρατών απαιτούν μια τέτοια συνέλευση, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Σε μια τέτοια συνταγματική συνέλευση, ολόκληρο το Σύνταγμα είναι έτοιμο για αρπαγές. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι ανέγγιχτο.

Ακόμα και το Σύνταγμα των ΗΠΑ στο σύνολό του μπορεί να καταργηθεί! Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη να διαλύσουν ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση (Ουάσινγκτον) - χωρίς να μπορέσουν να αντιταχθούν ή να αποσύρουν πρώτα. Απλά θα απομακρυνόταν από το αξίωμα. Ακόμη και οι συμβάσεις που υπογράφει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορούν να κηρυχθούν άκυρες. Ακόμα και μια απόσυρση από το ΝΑΤΟ είναι δυνατή. Πολλοί Αμερικανοί - και πολλοί (αφελείς) βουλευτές είναι πραγματικά πιστεύει ότι δεν πρέπει κανείς να ρίξει αμερικανικό αίμα για να καθαρίσει τα προβλήματα των άλλων χωρών του κόσμου .

Εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο που ήθελα πάρα πολύ ευπρόσδεκτη, αυτό θα ήταν το τέλος όλων των γεωπολιτικών παιχνιδιών δύναμη των πλοιάρχων μαριονέτα πίσω από την κυβέρνηση μαριονέτα των ΗΠΑ. Τα κράτη μπορούν ακόμη και να αρνηθούν την ευθύνη για όλα τα χρέη που έχει κάνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση! Με την απόφαση του Κοινοβουλίου του Μίτσιγκαν, η προϋπόθεση για τη διεξαγωγή μιας συνταγματικής συνέλευσης δίνεται τώρα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Με αυτό, τα κράτη μπορούν τώρα να αλλάξουν το σύνταγμα χωρίς να μπορεί κανείς να την αποτρέψει. Τουλάχιστον όχι με συνταγματικά μέσα.

Τα κράτη μπορούν να επιφέρουν βαθιές αλλαγές με αυτό τον τρόπο - το Κογκρέσο δεν μπορεί να το κάνει αυτό σε τέτοιο βαθμό. Το άρθρο 5 του Συντάγματος προβλέπει δύο επιλογές για τροποποιήσεις ή τροποποιήσεις του Συντάγματος. Το ένα είναι η πλειοψηφία των δύο τρίτων της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας. Στη συνέχεια, η τροπολογία αποστέλλεται σε όλα τα κράτη για επικύρωση.
Αυτό έχει γίνει και στις 27 συνταγματικές τροποποιήσεις μέχρι σήμερα. Οι ιδρυτές, αλλά - όπως αναφέρθηκε - ένας δεύτερος τρόπος για να αλλάξετε, ή ακόμη και να καταργήσει το Σύνταγμα, γραμμένο σε ότι λέει ότι αν τα δύο τρίτα των δίαιτες των κρατών απαιτούν μια συνεδρίαση του Κογκρέσου πρέπει να συγκαλέσει μια συνάντηση για να προτείνει συνταγματικές τροποποιήσεις , Ντάνκαν Χάντερ, ένας Δημοκρατικός από την Καλιφόρνια γίνεται αμέσως μετά την απόφαση από την πίεση του Μίτσιγκαν για John Boehner, ο πρόεδρος της «Βουλής των Αντιπροσώπων», που πρέπει τώρα να λάβει θέση ότι η εκλογή του Μίτσιγκαν έχουν φέρει την πλειοψηφία των δύο τρίτων να συγκαλέσει τη Συντακτική Συνέλευση. Ο Hunter, όπως και τα μέλη του Κοινοβουλίου του Μίτσιγκαν, είναι ένας από εκείνους που θέλουν να κατοχυρώσουν το καθήκον να διατηρήσουν ισορροπημένο προϋπολογισμό στο σύνταγμα. Και αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω μιας συνταγματικής συνέλευσης. Η αιώνια διένεξη πάνω από την οροφή του χρέους και συνεχής διαμάχη για το αν οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι τώρα έσπασε ή να αυξήσει και πάλι το ανώτατο όριο του χρέους, τώρα είναι ήδη στο sounsovielte γύρο. Προφανώς θέλει να αναγκάσει την πλευρά των Συντηρητικών, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο να βάναυση αποταμιεύσεις - με απρόβλεπτες συνέπειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Υπάρχει επίσης ανασκόπηση και αναθεώρηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής στον αέρα. Η απεριόριστη δημιουργία χρημάτων από τον αέρα έχει υποτιμήσει το δολάριο κατά 98% από την αρχή της Fed. Τα περιουσιακά στοιχεία χάνουν διαρκώς την αγοραστική τους δύναμη · σε γήρας οι ΗΠΑ απειλούνται με φτώχεια και απώλεια αποταμιεύσεων. Η κίνηση προς αποτύπωση των χρημάτων της πολιτείας έχει κερδίσει τεράστιο αριθμό υποστηρικτών και η κάλυψη από χρυσό θεωρείται από πολλούς ως η επιστροφή στην καλή παλιά χρυσή εποχή. Το τελευταίο για να εκτυπώσει τα χρήματα της κυβέρνησης ήταν ο John F. Kennedy, ο οποίος δεν επέζησε. Ακόμα και το αυξανόμενο κοινωνικό κόστος είναι ένα αγκάθι στην πλευρά πολλών πολιτών των ΗΠΑ. Οι γενιές των δικαιούχων κοινωνικής μέριμνας ζουν σε πολλές οικογένειες. Ιδιαίτερα μεταξύ των Συντηρητικών υπάρχουν στα κράτη που προσλαμβάνουν υποστηρικτές της μείωσης των κοινωνικών παροχών. Αυτή η συνταγματική συνέλευση θα μπορούσε να είναι καθαρή δυναμίτη. Παρ 'όλα αυτά, τίποτα δεν αναφέρεται. Αντίθετα, μεταφέρεται πίσω από τις σκηνές για να "πάρει γύρω" Βουλευτές στα κράτη, για να τραβήξει πίσω τη ζήτηση για τη συναρμολόγηση. Ορισμένα κοινοβούλια το έχουν ήδη πράξει, αλλά ζήτησαν και πάλι τη συνέλευση.
Προφανώς, τα κύρια μέσα ενημέρωσης είναι υποχρεωμένα να μην αναφέρουν έτσι ώστε να μην ξεκινήσουν τη φωτιά ακόμα. Κάποιος θέλει να περιμένει από την πλευρά της κυβέρνησης αν η απαίτηση για τη συνταγματική συνέλευση δεν μπορεί να σταματήσει με την ανάκληση ορισμένων κρατών. Προφανώς, ωστόσο, η συνταγματική συνέλευση είναι αργά ή γρήγορα "οφειλόμενη". Είναι μια τεράστια ζύμωση. Πάρα πολλά δυσαρεστημένα κράτη, πάρα πολλοί θυμωμένοι πολίτες, πάρα πολλοί φτωχοί και άνεργοι, πάρα πολύ χρέος, υπερβολική ρύθμιση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αντιδρά σκληρά και αποτρέψει τη συναρμολόγηση με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να υπάρξουν αποσπάσεις και μεμονωμένα κράτη να εγκαταλείψουν την ένωση.

Πηγή: Πολιτικά αυτιά