Top θέσεις εργασίας της ΕΕ στο κοινοβούλιο της ΕΕ μέσω συμφωνιών.

Ποιος εξετάζει επί του παρόντος τις Βρυξέλλες από το σπίτι, αναρωτιέται αναπόφευκτα: ΕΕ, ποια είναι αυτή η δημοκρατία για τις εκλογές της ΕΕ; Αντί για τον Manfred Weber (46), εκπρόσωπο του ΕΛΚ, της μεγαλύτερης ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο πιο ισχυρόςεκατομμύρια πολίτες της εε για άλλη μια φορά ψέματα για την εε όχι δημοκρατικά Για να εκλέξουν αξιωματούχους της ΕΕ, οι αρχηγοί των κυβερνήσεων προέτρεψαν ξαφνικά την Ursula von der Leyen (60). Ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας πρόκειται να γίνει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ειδικές προσφορές στα πίσω δωμάτια φέρνουν  ...

Ειδικές προσφορές στα πίσω δωμάτια φέρνουν το νέο άκρη της ΕΕ και το φως της ημέρας Αυτό υποσχέθηκε διαφορετικά στο 50 τοις εκατό των εκατομμυρίων των επιλέξιμων πολιτών της ΕΕ που πήγαν στις κάλπες τον Μάιο. Για δεύτερη φορά, τα κόμματα των κομμάτων ξεκίνησαν με κορυφαίους υποψηφίους - οι οποίοι στη συνέχεια μπήκαν στον αγώνα για την προεδρία της επιτροπής.
Λειτούργησε καλά πριν από πέντε χρόνια: ο Juncker ήταν ο επικεφαλής υποψήφιος του ΕΛΚ και έγινε το ισχυρότερο κόμμα - έτσι εκλέχτηκε. Δεν είναι έτσι το 2018. Ο Εμμανουέλ Macron, τραπεζίτης του Rothschilds, δεν θέλει να εκλεγεί ο Manfred Weber επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε πριν "Μη" και επίσης λέει "Μη" μετά. Top υποψήφιοι Αρχή; «Μη». Manfred Weber ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; «Μη». Το Niederbayer ήταν πολύ άπειρο, έχει μαλακώσει Macron για μήνες. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν θα το κάνει. Στην πραγματικότητα, από την αρχή, ο πρόεδρος της Γαλλίας ανησύχησε λιγότερο με την πολιτική βαρύτητα του Weber παρά με το γεγονός ότι το δικό του μίνι-κίνημα "En marche" στο κοινοβούλιο δεν φέρνει αρκετή ισορροπία για να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο freestyle.

Αυτοί θα ήταν οι υποψήφιοι για την εκλογή του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:Αυτά θα ήταν οι υποψήφιοι για την εκλογή του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Σύμφωνα με έκθεση του "Welt am Sonntag" στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20, οι αρχηγοί κρατών της ΕΕ αποφάσισαν ότι ο Manfred Weber δεν θα γίνει πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έτσι, μετά την ημέρα των εκλογών, πραγματοποιήθηκε μια ανάξια συμφωνία μεταξύ των αρχηγών κρατών - από την οποία ο Leyen εμφανίζεται τώρα νικηφόρος. Και γιατί οι βουλευτές της ΕΕ δεν διαμαρτύρονται; Πιθανώς επειδή πληρώνονται βασιλικά για το ρόλο τους, με τον οποίο προσδίδουν δημοκρατικό μανδύα στη συσκευή εκμετάλλευσης της ΕΕ, συχνά πολύ καλύτερα από ό, τι στα εθνικά κοινοβούλια. Επιπλέον, πολλοί βουλευτές της ΕΕ είναι αφανείς πολιτικοί από τα εθνικά κοινοβούλια, για τους οποίους κανείς δεν έχει πλέον καμία χρήση στο σπίτι και που θέλουν να περάσουν ένα καλά εξοπλισμένο μαλακό μαξιλάρι στις Βρυξέλλες. Ο χαμένος είναι η ευρωπαϊκή δημοκρατία και ελπίζω να τερματιστεί η πίστη Οι εκλογές θα φέρουν κάτι. Για τη θέληση άνω των 500 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ δεν έχει καμία σχέση με το διορισμό του Leyen. Αυτή είναι και η άποψη του εθνικού συμβούλου Roland Rino Büchel (53), ο οποίος είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ελβετία.

«Αυτό είναι κρίμα για τους ψηφοφόρους - γιατί πρέπει να πάνε στις κάλπες;»,

αυτός επιπλήττει. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ΕΕ σιγά-σιγά ξεφορτώνεται.

Αλλά πώς είπε η κ. Μέρκελ:

"Δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε όσα ειπώθηκαν πριν από τις εκλογές μετά τις εκλογές"

η οποία, όπως είπε την ίδια ημέρα, θα επαναληφθεί εδώ ή εκεί.

 

Όπως είπα πριν από τις εκλογές δεν είναι μετά τις εκλογές!

Οι ευρωπαϊκές εκλογές το 2019 τελειώνουν και κάπως τα πάντα και τίποτα δεν έχει αλλάξει: Το SPD χάνει (και πάλι) σαφώς, οι Πράσινοι είναι ακόμα ψηλά και ναι, η FDP παραμένει εκεί. Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι επίσης πάντα αυξημένη κίνδυνος καψίματος για τον ARD-Wahlmann Jörg Schönenborn, ο οποίος επίσης χθες στις εκλογές και πάλι στις 18:00 η πρώτη πρόβλεψη που διαβάζεται. Εκτός από τη σύγκριση με το 2014, σημαντικά υψηλότερη προσέλευση ιδιαίτερα οι Πράσινοι θα πρέπει να εορτάζεται ως νικητή των ευρωεκλογών, με 20,5 τοις εκατό, πράγμα που σημαίνει αύξηση σχεδόν 10 τοις εκατό το 2014, του πρώην Revoluzzer- και πράσινο κόμμα το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στη Γερμανία , Πίσω από την ένωση, η οποία έρχεται στο 28,9% μαζί με τη μικρή βαυαρική αδερφή της (- 6,4% έως το 2014). Εκτός από την Ένωση και τον εταίρο GroKo, το SPD τιμωρήθηκε σωστά: 15,8%, ή μόλις 11,5% απώλεια έως το 2014, πρέπει να το πετύχετε ακόμη και ως ΕΕΠ μια φορά. FDP και Αριστερά κατέλαβε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με 5,5 και 5,4 τοις εκατό, ενώ η λεγόμενη «Εναλλακτική για τη Γερμανία» ενώνει περισσότερο από το 11 τοις εκατό των ψήφων.

Λίγο πριν από τις εκλογές της ΕΕ ήρθε ένα βίντεο Youtube στα μάτια του κοινού, το οποίο είχε σημαντική επίδραση στο εξής με τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γερμανία, και ιδίως το έφερε πολλές ψήφους Πράσινοι ότι αυτή η επιλογή ένα ισχυρό άλμα στην κορυφή γίνεται. Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ο χρήστης του YouTube Rezo. Οι ιδιοκτήτες των Rezo-Youtube κανάλι, η οποία ειδικεύεται στον επηρεασμό εκστρατείες One Tube Medienagentur, η οποία με τη σειρά της ανήκει το κυρίως ειδικεύεται στη διαφήμιση Ströer ομάδας.

Rezo βίντεο την καταστροφή του cduο Impressum του Rezo-Kanals περιέχει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες πληροφορίες:

TUBE ONE ist das Social Influencer Network der STRÖER Content Group.

Angaben gemäß § 5 TMG:

TUBE ONE Networks GmbH
Ströer Allee 1
50999 Köln […]

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο σύμφωνα με το άρθρο 55 Abs 2 RStV:

Mark Lucht
Ströer Allee 1
50999 Köln“

Σε αυτό το βίντεο Rezo του Ströer Group και σε ένα επόμενο βίντεο στο οποίο συνέβησαν πολλά άλλα Youtuber, το CDU, το CSU, το SPD και το AfD δικαιολογούνται έντονα, οι Πράσινοι όμως δεν το κάνουν. Εξίσου σημαντικό είναι το θέμα της αλλαγής του κλίματος, το οποίο θεωρείται το βασικό θέμα των πλέον νεοφιλελεύθερων και πάντα έτοιμων για πόλεμο Πρασίνων, ακόμη και αν το κόμμα εγκαταλείπει τακτικά τις υποτιθέμενες περιβαλλοντικές αρχές του όσον αφορά τη συνύπαρξη. Σαν μικρό καταστρέφω το βίντεο CDU, μια ολόκληρη εκστρατεία ήταν καμουφλαρισμένη και πραγματοποιήθηκε για τους Πράσινους. Στο σκάφος και που χρησιμοποιήθηκε ως φιγούρα ήταν το Youtuber Rezo, ο οποίος έχει ένα νεαρό ζευγάρι στο κανάλι του Youtube. Έτσι, όλοι οι χειρισμοί στο σωστό χρόνο με τα σωστά μέσα.

 

Το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει δώσει μεγάλη ώθηση για να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους να παραδώσουν την ψηφοφορία και την εκλογική κουτί.
Το 2019 δεν πρέπει πλέον να καλείται μόνο για εκλογές, αλλά με διάφορες δέσμες πρωτοβουλιών, τα θεσμικά όργανα της ΕΕ προσπάθησαν από κοινού να αυξήσουν την προσέλευση ψηφοφόρων σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, οι πολίτες της ΕΕ πρέπει να ενθαρρύνονται να πεισθούν να ψηφίσουν. Η κινητοποίηση και η προσωπική διεύθυνση του λαού για το "Μέλλον της Ευρώπης" ήταν στο προσκήνιο. Δικτύωση, φόρουμ πολιτών και νέων, πολυάριθμες εκδηλώσεις, διαγωνισμοί μέσων ενημέρωσης και διαδραστικοί ιστότοποι με θέμα "Τι κάνει η ΕΕ για μένα;" πλαισιώθηκε η κύρια εκστρατεία με το σύνθημα:

"Diesmal wähle ich" "Επιλέγω αυτή τη φορά". 

Προεκλογική εκστρατεία του κοινοβουλίου του Κοινοβουλίου αυτή τη φορά ψηφίζω

Η μη κομματική πλατφόρμα diesmalwaehleich.eu τέθηκε σε απευθείας σύνδεση αυτό το φθινόπωρο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε 24 γλώσσες. Ήταν αποκεντρωμένη και τοπικά προσανατολισμένη, προσπαθώντας να δημιουργήσει δίκτυα και να εμπλέξει τους ψηφοφόρους με γενικές και ατομικές πληροφορίες. Επιπλέον, οποιοσδήποτε με διαφορετικές μορφές θα μπορούσε να γίνει ενεργό μέρος της εκστρατείας. Απόσπασμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την πρωτοβουλία: Το Diesmalwaehleich.eu θέλει να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν και να ψηφίζουν για το μέλλον της Ευρώπης:

„Δεν αρκεί να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη φορά, ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη.“

Ακριβώς όπως κάποιος που έχει συμμετάσχει ενεργά σε αυτήν την εκστρατεία, η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, διότι όλες οι συμφωνίες και οι ενέργειες είναι άκυρες μετά τις εκλογές, διότι οι προαναφερθέντες πριν από τις εκλογές δεν ισχύουν ακόμη.

 

Εκλογές της ΕΕ το 2019 - αυτή τη φορά επιλέγω απόσπασμα από την ιστοσελίδαΗ τελευταία πρόταση, ή η τελευταία υπόσχεση λέει πραγματικά περισσότερο από κάθε άλλη: "Γιατί αν ο καθένας επιλέξει, ο καθένας θα κερδίσει." Αυτό παρακινεί τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πιστεύουν στις εκλογές. Ότι δεν αποδείχτηκε τότε ότι βλέπουμε το αποτέλεσμα της εκλογής στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απλώς αντιμετωπίζεται μετά την επιτυχή εκλογή του κ. Weber και έρχεται υπό την προεδρία του νέου προϊσταμένου κ. Von der Leyen. Δεν κερδίζουμε όλοι και ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσουμε. Εφόσον οι τράπεζες και οι εταιρείες κυβερνούν τις κυβερνήσεις, η ψήφος είναι παρωχημένη. Έχω την αίσθηση ότι οι ελίτ στην Ευρώπη βρίσκονται στις Βρυξέλλες μαζί για να σχηματίσουν μια υπερεθνική κυβέρνηση που αποφασίζει για την Ευρώπη προς όφελός τους, για τις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Τώρα έχει νόημα ότι η κα Merkel δεν θέλει πλέον μια νέα θητεία και δίνει επίσης το εκτελεστικό κόμμα. Σε ποιον δίδει και τις δύο θέσεις και ποιος ο Nachvolger δεν θα παίξει κανένα ρόλο επειδή οι κυβερνήσεις των μεμονωμένων κρατών στην Ευρώπη είναι επίσης παρωχημένες, δεν χρειάζονται πλέον. Όλοι όσοι βρίσκονται ακόμα στην ομάδα Bilderberger και Elite βρίσκονται τώρα στις Βρυξέλλες. Όλοι οι άλλοι πολιτικοί δυστυχώς δεν είναι πια εκεί.

 

"Οι εκλογείς εξαπατήθηκαν και προδόθηκαν"

Το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αγνόησε το κυριότερο υποψήφιο μοντέλο, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στην ΕΕ, δήλωσε ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ Γκύντερ Φερχόιγκεν στο Df. Επομένως, η απογοήτευση με τη δημοκρατία αυξάνεται. Η ΕΕ θα μπορούσε επίσης να προχωρήσει σε κρίση μεταξύ του Συμβουλίου και του Κοινοβουλίου.

Ακόμη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μπερδεμένο με τσιμπήματα με αφράτα Η δημοκρατική συμμετοχή του λαού στις αποφάσεις της ΕΕ υποτιμάται μόνο. Είναι ένα "κοινοβούλιο" που δεν αξίζει το όνομα του Κοινοβουλίου. Οι τυπικά δημοκρατικές διαδικασίες απλώς παίζουν "ευρωπαϊκή" δημοκρατία. Στην πράξη, ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει σχεδόν τίποτα να πει, ειδικά όταν πρόκειται για πραγματικά σημαντικά πράγματα.

Η απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ αυξάνει την απογοήτευση των ψηφοφόρων με την πολιτική, δήλωσε ο Verheugen στο Dlf. "Η ζημιά είναι μεγάλη και οι συνέπειες δεν είναι ακόμα προβλέψιμες". Η έγκριση της ευρωπαϊκής ιδέας θα επανέλθει κατ 'αυτόν τον τρόπο. Η ΕΕ θα μπορούσε επίσης να κατευθύνει προς μια θεσμική κρίση. Δεν αποκλείεται μια μακροχρόνια σύγκρουση μεταξύ του Συμβουλίου και του Κοινοβουλίου. "Εάν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να διατηρήσει τον εαυτό του σεβασμό, δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το πακέτο", δήλωσε ο κ. Verheugen. "Έχω δει αυτό το Κοινοβούλιο ως πολύ αυστηρό όταν πρόκειται για τα δικά του συμφέροντα και ισχυρισμούς εξουσίας".

Η ΕΕ είναι τόσο δημοκρατική και το Κοινοβούλιο, όπως έχουν επιλέξει τα εκατομμύρια των πολιτών της ΕΕ! Αν δεν συνειδητοποιήσετε ότι είναι μια επίδειξη για να επιλέξετε, δεν πρόκειται να βοηθήσει. Οι Bilderbergers καθορίζουν τις θέσεις στην ΕΕ, επειδή σχεδόν όλοι είναι Bilderbergers και δείχνει πάλι, ο οποίος συμμετέχει στις διασκέψεις Bilderberg κάνει ένα άλμα σταδιοδρομίας, επιλέγεται από αυτούς σε υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχει ένα ακόμα ρητό ότι το Bilderberg είναι ένα αβλαβές καφέ όπου δεν αποφασίζεται τίποτα. Οι Leyen και Lagarde ήταν στη Δρέσδη μαζί το 2016 στο συνέδριο Bilderberg. Ο Bilderberger Macron (2014 στην Κοπεγχάγη) πρότεινε το γερμανικό Leyen και σε αντάλλαγμα της Μέρκελ (Bilderberg 2005) να πάρει τη γαλλική Christine ως προϊστάμενο της ΕΚΤ. DEAL = Ευρωπαϊκή δημοκρατία!

Είναι στην πραγματικότητα το EUSDSR, όπου ένα κάθισμα πίσω από τα παρασκήνια καθορίζει την ηγεσία και οι πολίτες της ΕΕ δεν έχουν τίποτα να μην πούμε τίποτα και δεν τους ζητείται.
Ναι, αυτές είναι οι «ευρωπαϊκές αξίες» που αντιπροσωπεύει η ΕΕ και οι εξαγωγές προς τον κόσμο. Αντί για τη μύτη κατανάλωσης Jean-Claude Juncker, υπάρχει η Ursula von der Leyen ως κορυφαίο επικεφαλής της ΕΕ. Λοιπόν τότε χαμόγελα! Η δημοκρατία είναι διαφορετική και ελπίζω ότι τελικά περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι δεν είναι διαβεβαίωση για το άτομο να επιλέξει και να σκεφτεί ότι έκανα το καθήκον μου. Με την επιλογή ενός ή του άλλου κόμματος, το σύστημα και η Ευρώπη δεν μπορούν να αλλάξουν, ΚΑΘΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙΣ!

Quelle: https://www.europawahl-bw.de/

Quelle: https://www.europawahl-bw.de/kampagnen_euwahl_19.html